3-daags programma ‘Reis naar je hart’

In 2016 zal voor het eerst het weekend ‘Reis naar je hart met de Walk of Wisdom’ plaatsvinden.

Wat

Met dit weekend bied ik je in Nijmegen een 3-daags programma aan waarbij je al wandelend een reis maakt naar je hart. De Walk of Wisdom is een eigentijdse pelgrimsroute rondom Nijmegen. Deze brengt ons langs een rijkdom van spirituele plaatsen in de natuurlijke omgeving en locaties. Dit is op zich al een feest voor ons innerlijk.

Gevoed door deze rijke ambiance begeleid ik je in het ontdekken van waar het in jouw leven in wezen over gaat, wat je essentie is. De kwaliteiten van ons hart als liefde, vergeving en mededogen, niet in laatste instantie met onszelf, helpen ons het ontdekte op positieve manier vast te houden en ons nieuwe energie te geven.

Wanneer

Op 19, 20 en 21 februari 2016.

Hoe

Dit gebeurt door te wandelen, aandachtoefeningen of mindfulness te doen, lichaamswerk en creatieve en verdiepende opdrachten te doen.

Gesterkt door deze voedende tocht naar jezelf krijg je vaak weer de moed en de kracht om dat te doen wat nodig is om weer in balans te komen met jezelf en je (werk)omgeving. Of de gevonden balans te verstevigen en de ingeslagen weg krachtig voort te zetten.

Een reis naar je hart maakt het mogelijk weer het anker, het verlangen, de levenslust te (her)vinden in wat je in wezen drijft en waar je naar verlangt. Ook kan het de eerste stappen geven naar verwezenlijking hiervan; het groeien en floreren thuis en op het werk.

Voor wie

Mensen die deze dagen meegaan, moeten bereid zijn diepgaand met zichzelf aan de slag te willen. Het is echter geen therapieweekend, maar een diepgaand onderzoek.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@revita.nl of bel me op 06 – 53 86 03 15. Via de mail kun je je ook direct aanmelden voor die 3-daags programma.

Hartelijke groet,

Marieke Cavé