Praktisch

Praktijk REVITA is te vinden:

in Nijmegen (op maandag en dinsdag) én in Doesburg (op vrijdag).

Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar (zie “contact”) op alle werkdagen m.u.v. schoolvakanties (Regio Zuid). Wanneer je me niet treft, spreek dan mijn voicemail in of mail me, dan reageer ik z.s.m..

REVITA/M.Cavé is lid van:

 • NVPA, beroepsverereniging
 • RBCZ, register van therapeuten; vergoedingen door verzekeringen.
 • VMBN, registratie mindfulness 1-ste graads docent. Vergoedingen door verzekeringen
 • CRKBO, Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs: BTW vrijstelling beroepsonderwijs
 • CSR Partner, landelijk (kennis)centrum/netwerk van coaches rondom stress, herstel en veerkracht.
 • KvK: 09128598
 • BTW-ID: NL001490159B56

Voor PARTICULIEREN zijn er therapie en coach trajecten:

persoonlijke groei / persoonlijke effectiviteit / herstel vermoeidheid / balans in energie

Een therapie of coachtraject bestaat in de regel uit twee intakemomenten, een vragenlijst en een aantal sessies. Afhankelijk van het type traject kan er ook een biofeedback meting en/of psycho-educatie plaatsvinden. Bij deze trajecten hoort een op maat gemaakt persoonlijk plan, die in de tweede intake wordt besproken.

 • Coach- en therapietrajecten zijn 110 euro/per sessie

Voor psychosociale therapie ben ik aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en de RBCZ. Dit laatste is een register van therapeuten (kwaliteitscontrole) ten behoeve van o.a. verzekeringsmaatschappijen. Ik word voor psychosociale therapiesessies vergoed door verzekeringen via de aanvullende verzekering. Sommige verzekeringen vergoeden het totale sessiebedrag, andere deels (vaak 35-55 euro per sessie en een optelsom tot een totaal vergoed bedrag). Online- en coachsessies en worden niet altijd vergoed. Kijk onder www.nvpa.org wat jouw verzekering vergoedt.

Als therapeut ben ik verplicht dossiers bij te houden vlg. NVPA richtlijnen. Jij als cliënt hebt echter altijd inzage in je dossier en het recht wat in het dossier staat i.o.m. met mij te wijzigen of te verwijderen (zie ook privacy-reglement). In mei 2018 trad de nieuwe privacy wet AVG in. Revita noteert en bewaart persoons- en organisatiegebonden gegevens en informatie ter ondersteuning van het aangevraagde coaching of therapie traject. Wil je meer weten over het privacy reglement , klik dan hier.

Via de  SCAG (Stichting Complementaire Gezondheidszorg) is een formele klachtenprocedure geregeld. Als je een klacht hebt moet je eerst de volgende stappen volgen volgens protocol van de SCAG. Zie klachtenprocedure (footer).

Voor BEDRIJVEN zijn er coach- en therapeutische trajecten:

persoonlijke groei / persoonlijke effectiviteit / herstel vermoeidheid / balans in energie / mediation:

Bij deze trajecten hoort indien gewenst een op maat gemaakt persoonlijk plan en een offerte. Vooraf is er met de werknemer en desgewenst samen met de werkgever, een gesprek waarin de doelstellingen van het traject helder worden. De doelstellingen zijn zo concreet mogelijk.

Gemiddeld bestaat een traject uit 5 à 12 sessies, afhankelijk van het thema en het doel. Afhankelijk van het doel is er een:

 • Intake met de werknemer en indien wenselijk intake met werknemer en werkgever
 • 5 à 12 sessies
 • indien gewenst 1 à 2 contactmomenten of evaluatie(s) met werkgever
 • Eindgesprek

De kosten voor een traject bedragen tussen de 135,00-150,00 euro per uur. Reiskosten 0,50 euro/km. De kosten zijn exclusief (21%) BTW.

Voor BEDRIJVEN zijn er ook trainingen:

Enkele trainingen zijn standaard. Alle trainingen kunnen op maat worden gemaakt.

Trainingen zijn 400,00 tot 550,00 euro per dagdeel exclusief reiskosten.

Reiskosten 0,50 euro/km. Trainingen zijn belast met 21% BTW. Ik ben BTW vrijgesteld voor onderwijsinstellingen/cursussen (via CRKBO).