De kracht van Revita

Persoonlijk krachtig en effectief

Soms lukt het niet zo in je werk te staan als je wenst. Je zou jezelf meer willen laten zien of horen. De wensen en mogelijkheden die jij in je hebt, ook daadwerkelijk naar buiten brengen.  Ook zou je effectiever om willen gaan met je tijd. Revita biedt trainingen en persoonlijke coaching om aan persoonlijke kracht en effectiviteit te winnen.

Van moe en gestresst naar vitaal

Stress hoort bij het leven en is in principe een gezond mechanisme. Wanneer stress echter chronisch wordt tast stress in stilte de belastbaarheid aan. U wordt moe en het gaat ten koste van uw functioneren.

Revita biedt u diverse manieren om hier iets aan te doen. Training waardoor u sneller herstelt van stress, door mindfulness of door beter adem te leren halen met de Hearthmath. Ook biedt Revita diverse persoonlijke coachtrajecten aan. Wanneer mensen al last hebben van stress symptomen en vermoeidheid blijkt de bio-psychologische CSR -methode een effectieve methode.

Met volle aandacht leven

Aandacht geven is een krachtig instrument. Mindfulness leert je ‘aandacht te geven’ en op milde en minder oordelende manier in het ‘hier en nu’ te zijn. Dit maakt dat je meer de regie krijgt over je gedachten, emoties, spanning en chronische pijn. Je kunt voller genieten van wat er is en beter loslaten. Revita biedt je op diverse manieren mindfulness aan. Door de 8-weekse training mindfulness, door training herstel en door de workshops Kom thuis in je hart en Schrijven vanuit je hart.

Weer goed ademhalen

Adem halen is leven en leven is adem halen. Wanneer er iets in het leven niet lekker loopt, is dat te merken aan een verstoorde ademhaling. Hoewel dit bijna nooit direct zichtbaar is, heeft een verkeerde ademhaling diepgaande gevolgen. Revita biedt je manieren om tot een betere ademhaling te komen. Door coaching met de emWave HearthMath©, door het volgen van een mindfulnesstraining of door coachtrajecten als ‘Hoe ontspan ik me’.

Van vastzitten naar groei

Wanneer je niet tot de groei of bloei kunt komen die jou voor ogen staat, zijn er in de regel blokkades die dit tegen houden. Deze blokkades komen vaak in de vorm van vermoeidheid, ongewenst gedrag (bijvoorbeeld vermijden, somberheid ) of chronische pijn aan de oppervlakte. Revita biedt je psychosociale therapie waarbij je in het ‘hier en nu’ blijft en direct via je ervaring en je lichaam in contact komt met dat wat er is.