Weekend Kom thuis in je hart

Dit weekend geeft je een rijke en warme ervaring die je dichter bij jezelf, anderen en de vervulling van je wensen brengt.

Wil jij

  • meer leven in plaats van overleven
  • meer (innerlijke) balans
  • meer verdieping of persoonlijke groei
  • een positieve bekrachtiging van je innerlijke focus
  • waarnemen wat in je innerlijk leeft, maar vind je het nog spannend om dit te voelen
  • als professionele hulpverlener je essentie of hart meer tot je beschikking hebben in hun werk

Programma

Dan is dit trainingsweekend iets voor jou. Tijdens het unieke programma leg je op sprankelende en creatieve manieren contact met je oorspronkelijke zelf. Met je diepste kern, ofwel je hart. Dit geeft helderheid en rust. Thuiskomen in je hart kan snel en diep inzicht geven in wat je te doen of te laten hebt. Het geeft een positieve, warme impuls aan je persoonlijke groei.

Je werkt aan het openen van jezelf. Je krijgt heldere inzichten of antwoorden op vragen en dilemma’s waar je mee zit. Je ervaart weer verbinding met jezelf en anderen. De prachtige omgeving en oprechte openheid van de groep zorgen voor veel veiligheid. Hierdoor kan er veel in beweging komen. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Lees de ervaringen van anderen.

Soms samen met anderen

Revita organiseert het weekend ‘Kom thuis in je hart’ soms samen met anderen.

Data en locatie

Data over het volgende weekend delen we via de home-pagina.

Samenreiskorting

Neem je een ‘reisgenoot’ mee naar het weekend, dan genieten jullie beiden van een samenreiskorting van 70,00 euro.
We laten graag veel mensen ervaren hoe je leven verrijkt en verdiept als je thuiskomt in je hart. In tijden van crisis is innerlijke rijkdom belangrijker dan ooit. Toch houdt de crisis mensen tegen en dat vinden wij jammer. Daarom bieden we je dit financieel voordeel aan. Een extra voordeel is dat je je ervaringen kunt delen met je reisgenoot. Uit ervaring weten we hoe fijn dat is.

Investering

De investering voor deze ervaring is 419,00 euro (zonder samenreiskorting) of 349,00 euro (met samenreiskorting). Dit is inclusief overnachtingen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via een mail naar info@revita.nl. Schrijf in je mail de naam van dit weekend, je naam, adres, geboortedatum, e-mail en telefoonnummer. Ik bel je binnen enkele dagen om kennis te maken en een korte intake te houden.

Meer informatie

Wil je eerst meer weten, bel me dan vrijblijvend op 06 – 53 86 03 15 of mail naar info@revita.nl.

Hartelijke groet,

Marieke Cavé

Plaats een reactie